GoogleFacebookPinterestTwitterSkriv utE-post Ribberull ala kjøkkenmagi. 1 1/2 ts malt allehånde. Surr bomullstråd godt og stramt rundt og pakk den stramt inn i plastfolie, jeg brukte 3-4 lag plastfolie. La den avkjøle 10-15 minutter. 1 1/2 ts malt allehånde
Idag er det feiring av yrkestittel og VM i heimen hos oss, og samboeren min elsker denne lasagnen, derfor syntes jeg at jeg måtte gå all inn akkurat i dag
Da jeg fant sånne roser på Pinterest (min største inspirasjonskilde) tenkte jeg at jeg måtte prøve, i verste fall fikk jeg bare la være å ta bilder av dem
da har du enkelt kaffebrød…alltid på lur hvis du får gjester. Gulrot kaker ble først allment tilgjengelig i restauranter og kafeteriaer i USA på begynnelsen av 1960-tallet. I 2005 listet den amerikansk-baserteTV-kanalen Food Network gulrotkake, med sin kremost glasur, som nummer fem av de fem beste kjepphest matvarer av 1970-tallet. skallet av 1 sitron (kun det gule. skallet av 1 lime (kun det grønne. skallet av 1 sitron (kun det gule. skallet av 1 lime (kun det grønne
Watch the video below to see how it all came together, and get inspired. In a medium bowl, blend the ground hazelnuts with the Jell-OPudding-Instant Vanilla
- Blir du med. Retten har jeg komponert med bakgrunn av disse rettene Terteskjell a'la 60s og 80'tallets avokado. Litt 80'-talls med reker, avokado og butterdeig - men tar gjerne en tur tilbake til 80'tallet jeg altså ♫♪. 1 kg reker, med skall. 2-3 dl mager kesam eller rømme. 1 fedd hvitløk eller 1/4-½ hvitløk uten fedd. 1 rød chili (kan gjerne bruke mer, hvis du vil ha den mer spicy -eller bruke en sterkere variant). 1 kg reker, med skall. 1 avokado 2-3 dl mager kesam eller rømme. 1 fedd hvitløk eller 1/4-½ hvitløk uten fedd. 1 rød chili (kan gjerne bruke mer, hvis du vil ha den mer spicy -eller bruke en sterkere variant)
Kryddersmør er lett og lage selv. Her er en enkel oppskrift med få ingredienser. Lag gjerne en stor porsjon, når du først er i gang og oppbevar det i kjøleskapet
Originally posted. Salt, pepper, provencalekrydder og paprikakrydder. Krydre godt med salt, pepper, provencalekrydder og paprikakrydder, bland godt og stek videre i ca
Dette hjelper kroppen å skinne, gi mer overskudd til å reparere seg der det trengs, tilføre ekstra energi og samtidig kvitte seg med en rekke avfallsstoffer
Div løk ( jeg bruker det jeg finner i kjøleskapet, men alltid2-3 fedd hvitløk, se bilde). 2-3 stangselleri (stenger). 3-5 tomater i små biter, eller most i blender. La den gjerne stå å putre i 30 min- 1 time. DelE-postSkriv utPinterestFacebookTwitter 400gr Kjøttdeig/karbonadedeig. Div løk ( jeg bruker det jeg finner i kjøleskapet, men alltid2-3 fedd hvitløk, se bilde). 2-3 stangselleri (stenger). 3-5 tomater i små biter, eller most i blender
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.