Så i dag når jeg poppet innom Gardeners World sin hjemmeside og fant en oppskrift som lar en teste om frøene fortsatt er spiredyktig ble jeg veldig glad
Før jeg begynner på den egentlige oppskriften og det egentlige innelegget må jeg si noen få ord. publiserte innlegget på denne bloggenog jeg synes det fortjener litt oppmerksomhet
B. r. ø. d. e. t. l. a. g. p. å. k. u. n. f. ,. v. i. b. h. s. o. j. D. m. y. æ. /. (. ). I. A. T. 1. 8. 0. 4. -. 5. J. “. c. ”. M. N. w. R. H. q. ♥. 7. 9. 2. 6. 3. S. F. L. V. d l
bare du har rett forhold mellom det tørre og det våte. og brøde smakte helt topp også denne gangen. Hjemmelaget brød ER og BLIR det beste brødet UANSETT
Disse barene er fulle av frøog nøtter, og dermed fulle av proteiner. Energibarer er lekende lett å lage, og det smaker som regel veldig mye bedre en de du kjøper i butikken
Oppskriften er på proteinrundstykker, og de er laget av cottage cheese, egg, havregryn ogfrø. Her kommer nok en oppskrift som jeg har lært å lage på helse- og livsstilskurset som jeg går på
grovt brød med nøtter ogfrø. Du kan godt erstatte noen av sesam-/ linfrøene med. Den lange fermenteringen frigir mer umamismak i brødet, og gir også en mer holdbart og saftig bakst
Grovt mel, frø, gulrot og Solsikkeolje som alle gir en god smak og skikkelig crunch. 20 g havremel 1/2 del sesamfrø 1/2 dl gresskarkjerner 1/2 dl linfrø 1/2 dl solsikkekjerner [. 1/2 del sesamfrø. 1/2 dl linfrø
Disse rundstykkene er veldig smakfulle og saftige, de er gluten- og melkefrie. Valmuefrø. Ha vann og gjær i en kjøkkenmaskin og bland inn sukker, olje og salt
Dette er et enkelt og godt grovbrød. Jeg bruker lite gjær og derfor hever jeg deigen lenger. Tilsett resten av vannet, den lunkne melken, honning og salt og bland sammen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.