Blir saftigere enn om du setter dem langt fra hverandre. Niesen min har vært her noen dager og når hun er det så prøver vi stort sett å finne frem til nye gode oppskrifter på ting
Miks egg og CC sammen til en jevn blanding, ha i det tørre og fortsett miksingen. Mine har derfor ikke så mye som oppskriften tilsier, men satser på at det går bra
I denne oppskriften har jeg brukt økologisk norsk honning fra honningcentralen som naturlig søtning istedet for hvitt raffinert sukker som mange mener er "gift" for kroppen
Jeg brukte Marie sin oppskrift, men gjorde noen små justeringer ut fra hva jeg hadde i skapet. Jeg serverte de til en nydelig linsesuppe (oppskrift kommer) og det ble en perfekt kombinasjon
Jeg har lenge vært nysgjerrig på den nye karbolette bakemiksen til Idun, så da jeg idag passerte Menyen på vei hjem fra byen rasket jeg like godt med meg en pose
Nei, jeg ville ha muligheten til å bake f. brød og rundstykker, og en dobbelt smultringdeig til jul. I tillegg byttet jeg ut halvparten av det grove melet med havregryn
Silacruzs forunderlige verden | Om alt, ingenting, littegrann – og mye ;)
Mange kjenner til denne oppskriften på proteinrundstykker med cottage cheese, egg og havregryn. I tillegg brukte jeg havremel i stedet for havregryn for å få en finere konsistens på rundstykkene
Oppskriften kommer (selvfølgelig) fra Dronningen av eltefri baking, Mat på Bordet. Ha alle ingediensene i en bolle, og rør sammen til deigen samler seg
Super enkelt å bare blande ingrediensene og la den stå til heving natten over. Ønsker du fine rundstykker følger du orginal oppskriften til flinke Spiselandslaget
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.