Opprinnelsen til «skjerfstuntet» kommer fra Hobbyklubben. Jeg har alltid synes dette er et fantastisk tiltak, og jeg er virkelig stolt over å kunne få lov til å bidra til å gjøre samfunnet litt varmere
Men utrolig deilig å kjenne på kroppen at den er uthvilt og oppladet til ei ny uke. Tenkte jeg skulle blogge et næringsrikt og herlig mattips til dere her (rik på proteiner og sunne fettsyrer)
Dagens speltlefse. I dag er jeg i det greske humøret. Derfor valgte jeg å fylle speltlefsen med rømme, rupidsalat, tomater, agurk, marinerte hvitløk, rødløk, fetaost og karbonadedeig formet som "kebab"
Lysestaken er ekstra kjær, fordi jeg fikk den som avskjedsgave fralikestillingsprosjektet "Nettverk for kvinner i Nordland" (NettNO), som jeg i mange år laget avis for
Matvarene kjem til oss i sesongar, og sjølv om matvareprodusentane og butikkane er flinke til å styre logistikken for oss, så er det å kunne ta vare på sine eigne råvarer ei veldig tilfredsstillande kjensle
Ved å skille uløselige fiber og juicen fra kvarandre, blir tilgjengeligheten og opptaket på vitaminer, mineraler, enzymer og antioksidater enda bedre for kroppen
Framgangsmåten er ikke innlysende, mengdemål overlates stort sett til skjønn, og hva slags røre skal brukes til avlettene, som vi i dag vil kalle den tidens ”Abelater”
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.