Lavkarbo brødbakst er så utrolig mye enklere enn vanlig tradisjonell bakst. Ingen forheving og etterheving - bare rør sammen alle ingrediensene og stek
Jeg har hatt en alvorlig runde med bakedilla i det siste. mars har jeg laget to sjokoladekaker, en bløtkake, en langpannekake, to omganger med kjeks, en iskake, en porsjon cupkakes og i skrivende stund lager jeg den fjerde porsjonen med makroner
Og vi elsker å prøve nye varianter av retter med lam. Og lam i gryte, skaper så utrolig herlige smaker sammen med løk, grønnsaker, tomat og ikke minst rødvin
Nå deler vi Morten Schakendas gode oppskrift med deg. Bakeriet i Lom står bak denne oppskriften som viser deg trinn for trinn hvordan du lager gode grovbrød
Men jeg er sta som et esel og gir meg ikke, så derfor prøvde jeg meg frem med x-antall oppskrifter, og fant tilslutt en måte som funket for meg og som gjorde at jeg gikk det til
Det er enkelt å bruke en kjøkkenmaskin med eltebolle og eltekrok. Dekk til deigen med plast eller et rent kjøkkenhånkle og sett den til heving på et lunt sted i ca 40 minutter
Ha over mel og frø i forsatsen og rør forsiktig med K-krok. Klikk deg inn og betal med paypal i dag. Brød spiser jeg mye av, og da bør brødet være godt
- Mål opp eggehvitene og ha dem i en kjøkkenmaskin (en kan også mikse med en mixmaster). - Du må prøve deg litt frem med sukkeret, blandingen skal bli en kritthvit og blank marengs som du lett kan lage topper med, og som står når du snur bollen opp-ned
Jeg har fått oppskriften, har gjort noe justeringer og vil gjerne oppskriften videre dele med dere. Det var en kveld i hvor vi var på besøk hos et vennepar av oss som er over middels interesserte i mat og vin, og fikk servert verdens beste franske løksuppen som vi noen gang har smakt
Ost (gjerne en med mye smak) og loff. Fransk løksuppe er virkelig en hjertevarmende rett, og. Surr dette lett i en gryte med smør på middels varme til løken er blank
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.