Det var en kveld i hvor vi var på besøk hos et vennepar av oss som er over middels interesserte i mat og vin, og fikk servert verdens beste franske løksuppen som vi noen gang har smakt
Denne suppen blir aller best om du tenker slow food. Løken surres på svak varm i en time eller to. Har du dårlig tid går det fint å steke i løpet av et kvarter men aller best blir den når du gjør det saaaaaaaaaaaakte
Franske makroner er jo noe de fleste amatørbakere i en alder av 17 kan, og elsker. På tredje forsøk ble dette vellykket selv for meg, med god hjelp fra en venninne
Konfirmasjonen er overstått, dukene og bunadsjortene vasket og bunadene hengt opp. Det var ganske travelt et par timer i går da all mat skulle tilberedes og varmes
Heisann, det er så deilig ute i finværet om dagen og høsten er så vakker med sine fine farger. Men det begynner å bli ganske kjølig om man ikke holder seg i sola, her er noen bilder fra gårsdagens tur ->
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.