Franskinspirert fiskesuppe
Varden.no
Varden.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • KRAFT
  • 1 kg blandet fisk (f.eks. hyse, breiflabb, kveite, småsei, flyndre)
  • 1 1/2 liter vann
  • selleriblader, purregrønt, persillestilker
  • 1/2 lite laurbærblad
  • 1 ts salt
  • SUPPE
  • 1 liten løk, hakket
  • 1 fedd hvitløk, hakket
  • 1 skive sellerirot, i terninger
  • 1 gulrot, i terninger
  • 2 ss olivenolje
  • 1/2 paprika, i strimler
  • 1 kryddermål karri
  • 2 dl hermetiske tomater, hakkede
  • 1,2 liter fiskekraft
  • fiskefilet
  • reker, blåskjell osv.
  • persille, dill

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.