Ogfredag skal det være ekstra kos. Og synes fredager den beste dagen i uka. Legg opp, kvern sort pepperoverfisken, og ringle over litt god olivenolje før servering Hvitløk
Og da må det være mat som går raskt å lage til, og helst skal den trives i selskap med rødvin. I mitt barndomshjem var kveite fast gjest på middagsbordet første juledag
Etter å ha googlet 'fiskegrateng' har jeg skjønt at deter mange måter å lage den på. En modernisertog ikke minst sunnifisertversjon av deilig fiskegrateng
Jeg hadde tatt opp laks og god fiskepudding fra fryseren i går kveld, så da var det bare å sette fantasien i gang ogkomponere noe godt av det jeg hadde for hånden
I denne fiskeformenerdet bare helt enkle ingredienser som du vanligvis har i matskap og kjøleskap. Blir det mye på stekepannen i en gang, kan du surre grønnsakene i to omganger
Fritertfisker kjempegodt På bildetover, ser du "fish and chips", engelsk gatemat som tradisjonelt lages av hysefileter, men du kan bruke sei, torsk eller brasme også
Sammen med en valgfri fiskefiletog noen agurkskiver var det bare enda bedre. Jeg ersikker på jeg kan gomle råkostsalat og denne dressingen til dettyter ut av ørene mine, for dette smakte godt
Faktisk har jeg slurvet veldig i det siste og har stort sett bare spist det når jeg spiser sushi. Mandag spiste jeg sashimi til middag, i går hadde jeg tunfisksalat i matpakken og i dag ble det laks til middag
Bruker du fiskerester for å gi smak til basen, så erdet OK, men tenk på at alt skal moses med mixer, så skinn og ben og annet vi ikke vil spise må ut før du brukerstavmixeren
Nå bugnerdet av høstens rotgrønnsaker i butikkene, derfor var det bare å lesse på med ulike beter (gul ogchioggia), gulrøtter, sukkererterog noen poteter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.