Frikassé av asparges og ørret
Varden.no
Varden.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 12 grønne asparges
  • 600 g renskåret ørretfilet, skinn- og beinfri
  • 18 store blåskjell
  • 6 sjalottløk, skrelt og finhakket
  • 1 dl fiskekraft
  • 5 cl kraftig hvitvin
  • ¼ ts hakket timian eller sitrongress
  • 1 ts salt
  • ¼ ts nykvernet hvit pepper
  •  
  • TIL SAUSEN
  • 3 eggeplommer
  • 300 g smør, smeltet og lunken
  • 1 ½ dl pisket fløte
  • 1 ts limesaft
  • 1 ss appelsinsaft
  • 1 ts revet appelsinskall
  • ½ ts salt

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.