Hell av vannet og legg den lettkokte aspargesen tett i tett på toppen avørreten. Bruker du de store aspargesene må du skjære eller knekke av den nederste delen av stilken før du legger dem i vannet
Ta asparges ut av vannet og legg på en tallerken toppet med en skje smør. Rull asparges litt rundt i smøret og legg de over på en tallerken med noen skiver ørret over
Denne passer både til hverdags og helg og kan lages med både ørret, laks eller med hvit fisk. Finhakk sjalottløken og la den surre i smør i et par minutterHa i hvetemel og bland sammen - tilsett kraft og hvitvin og kok oppSenk varmen og tilsett litt fløteSmak til med sitronsaft, salt og cayennepepper
Heisann, er skikkelig på etterskudd her – vi har endret fra GET til Canal Digital og jeg har falt ut av det trådløse nettverket, må få noen til å hjelpe meg å konfigurere det på nytt
og fest til aspargesstavene sammen med valgfri ost. Kjapp forrett med smak av sommer. Når du skal kjøpe grønn asparges pass på at stilkene er friske og faste
Laks ogørret er fet fisk som krever mye syre og friskhet av saus og/eller tilbehør. Del opp fiskefilet i porsjonsstykker, finhakk sjalottløken og skrell aspargesen
slå av varmen og ha i rømmen. Når ørreten er tatt ut av panna,. Skjær noen snitt på skrå av fisken. sprøstekt ørret, mandelpotet, agurk/jordbærsalat og rømmesaus
Delikat hvit asparges med rustikk chorizo og aromatisk olje. Asparges med hvitløkssmuler. Hvit asparges omtales som det hvite gullet og den må ikke kokes for lite for da blir smaken bitter, men heller ikke for mye kokt for da blir de vasne - her gjelder den å finne den gyldne middelvei
Snitt fisken utenpå og gni inn utside og innside av fisken med salt og pepper. Min far, som er ihuga elsker av røkt makrell, mener selvfølgelig at min kone her har en alvorlig karakterbrist
En nydelig frisk, fiskemiddag med smak av paprika, basilikum og rosépepper. Skjær ørret i serveringsstykker, og dryss over salt, hvit pepper og knust rosépepper
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.