Knus kjeksen til smuler ved å ha dem i en plastpose og denge løs på den med en kjevle. mai og kaker. Kjør mangoen glatt med en stavmikser eller i en blender
Denne sorbet’en er friskog kan enten serveres som dessert, mellomrett eller venterett. Ha så i glukosen og rør godt, dette gjør at sorbeten blir seig og ikke kornete
The post Frisk iskake med bær og mørk sjokolade appeared first on Vakre Hjem & Interiør. Den smaker frisktog godt og er perfekt å servere en varm sommerdag
Jeg ville også gjerne diske opp med noe friskt som de kunne ha til dessert. Siden jeg fikk mye skryt for sjokolademoussen jeg lagde til «Åpent Kjøkken» tenkte jeg at det var på sin plass med en variant med hvit sjokolade også
Smør og sukker røres hvitt. Tilsett bakepulver og mel og bland alt lett sammen. Strø over en god håndfull frosne rips, 100 g hakket mørk sjokolade og evt
Hell i glass og pynt med det du vil av frisk frukt, mynteblader, kaneldryss, en skje yoghurt e. Mitt glass ble fyllt til randen med en skje matyoghurtog et dryss kanel på toppen
Det blir litt sporadisk blogging fremover som jeg har nevnt før, men jeg håper at jeg snart kan fortelle dere at jeg er friskog klar for livet igjen om ikke så lenge
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.