Innbakt kyllingmedsursøtsaus er fantastisk godt, og enda bedre om du lager det fra bunnen av. Dypp kyllingen i røra, før du har de i kjelen med varm soyaolje
Idag ble det tynne kylling filet med thai wok, sursøtsaus og ris. Uansett så er produktene fantastiske, og med slike hendige pakker med mat, så er maten laget i en fei, og det er passelig mengde til en familie
Det har vært smakløs saus, uspiselig saus og kyllingmed myk og klissete deig utenpå. Rør maizenaen ut i litt varmt vann og bland det sammen med kjøttbuljongen, hvitvinseddik, soyasaus og sukker
Denne middagen kan du gjøre litt ekstra fancy med å lage en vollgrav av ris rundt hele tallerkenen, så ha kyllingen i sursøtsaus inni vollgrava som på bildet under
Start med å marinere kyllingen - den skal ligge i minst en time, gjerne mer. Utskriften har blitt liggende lenge, men i forbindelse med min sagnsomuste rydding dukket den opp
Skjær kyllingfilet i tynne strimler og paprika i biter. I dag vart det en safe klassiker men denne gangen med heimelaga sursøtsaus i stadenfor Uncle Ben sin
Hvis du skal fritere i en kjele, bruker du helst en jerngryte eller en kjele med tykk bunn. Bland til slutt inn bitene du skal fritere (du kan bruke både fisk, kylling eller scampi)
Ha litt smør/olje på stekepannen eller bruk en gryte, surr løken og vårløk til de begynner å bli myke, tilsett rosmarin og hell over creme fraiche, kremfløte og la dette surre sammen et par minutter mens du smaker til med soya, kyllingfond, salt, pepper, gele
Kutt en liten lomme i kyllingfileten og legg inn en skive brie, salt og peppre på begge sider. Nå blander du alt sammen med en god hånd salat og skviser over sitron
Her bruker jeg stekepanna etter jeg har stekt kyllingen, slik at jeg får med smakene fra den. Så stekte jeg kyllingen og sausen laget jeg helt til slutt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.