11 dl
fløte eller et plantebasert alternativ 1 dl Maizena
12 dl
strøkavring Nøytral olje til friteringOumph! The Chunk tines. Bland sammen dippen og mariner Oumph! i halvparten av marinaden/ dippen. Bland så frityrdeigen og skjær grønnsakene i store biter. Vend Oumph! i frityrdeigen og rull i strøkavringen, det samme gjøres med grønnsakene. Friter til alt får en gyllen farge. Serveres sammen med resten av dippen.
Syntes nesten det er ett must med en god rødvin til denne tapasen om den skal nytes til det fulle. Fredag og plutselig var september her og høsten lurer rett rundt hjørnet,men om du prøver denne nydelige tapasen lover jeg at du kommer til å glemme både høsten og alt rundt deg for noen minutter
Begynn med å lage et lite kryss på toppen av alle tomatene. Her kommer enda en tapas oppskrift. Bland så alt sammen og tilsett litt olje, smak til med salt og pepper
Tapas betyr egentlig “å dekke til” og var opprinnelig små stykker brød med pålegg, som ble brukt til å dekke over glasset for å holde fluer og insekter borte
Hvis du skal fritere i en kjele, bruker du helst en jerngryte eller en kjele med tykk bunn. Varm opp oljen (Fyll ca 1/3 av kjelen med olje), og stikk en trepinne ned for å se om oljen er varm nok
Kremet pastasalat med kylling og sweet chili saus, laget av Live. I den anledning serverte vi tapas. Jeg skal erstatte oppskriften jeg har på bloggen med denne oppskriften
Det er godt med syrlig tilbehør til fritert mat. med mer øl hvis deigen er for tykk og ikke legger seg perfekt rundt hele fisken når du bader den i røra Renner deigen av igjen og fisken er tørr
Kjøttboller er en veldig tradisjonell Tapas rett, så jeg tenkte jeg kunne lage dette idag. Disse kjøttbollene ble veldig smakfulle og server dem gjerne med coctailpinner til å plukke dem opp med hvis du har gjester
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Den kan selvfølgelig også serveres som en hovedrett med det tilbehøret du måtte ønske. Dette er en helt super tapasrett som faller i smak hos både store og små
Som dere kanskje har fått med dere har jeg startet en ny serie med innlegg her på bloggen. TAPAS heter serien, og består av retter og oppskrifter som vi bruker på kjøkkenet
Gutta og jeg kosa oss medtapas i dag. legges på et stekebrett med bakepapir. Idag følte jeg for å lage noe lettvint til middag, men samtidig noe som smaker godt
Siden det var lørdag igår og vi ville kose oss litt, laget jeg et tapasmåltid. På disse sprø italienske brødpinnene valgte jeg å ha en vri med en norsk råvare, altså røkelaks med kremost
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Her kommer noen sunne og enkle varianter av tapasmed bygg. BYGG FRITTATA MED TOMATER OG SPINAT. Navnet Tapas kommer av det spanske ordet tapar som betyr å dekke til
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.