Fritert Oumph! Tapas med soyadip
kiwi.no
kiwi.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 100 g Oumph! The Chunk
  • 1 valgfrie grønnsaker, f.eks reddik, vårløk, asparges
  • 11 dl soyasaus
  • 11 ss Limesaft
  • 10,5 potte Gressløk
  • 11 ts Ingefær, finhakket
  • 10,5 ts Rød chili, finhakket
  • 11 ts Sukker
  • 11 dl fløte eller et plantebasert alternativ
  • 11 dl Maizena
  • 12 dl strøkavring
  • 1 Nøytral olje til fritering
  • 1100 g Oumph! The Chunk valgfrie grønnsaker, f.eks reddik, vårløk, asparges
  • 11 dl soyasaus 1 ss Limesaft 0,5 potte Gressløk 1 ts Ingefær, finhakket 0,5 ts Rød chili, finhakket 1 ts Sukker
  • 11 dl fløte eller et plantebasert alternativ 1 dl Maizena
  • 12 dl strøkavring Nøytral olje til friteringOumph! The Chunk tines. Bland sammen dippen og mariner Oumph! i halvparten av marinaden/ dippen. Bland så frityrdeigen og skjær grønnsakene i store biter. Vend Oumph! i frityrdeigen og rull i strøkavringen, det samme gjøres med grønnsakene. Friter til alt får en gyllen farge. Serveres sammen med resten av dippen.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.