Legg de friterte bananen på ett fat eller på tallerkener. Bananer blir som regel fritert olje, men jeg bruker en luftfriterkoker, som friterer maten med varmt, raskt sirkulerende luft
Det er godt medsyrligtilbehørtilfritert mat. Bruk god olje med høyt rykepunkt. FISH & CHIPS. med mer øl hvisdeigen er for tykk og ikke legger seg perfekt rundt hele fisken når du bader den i røra Renner deigen av igjen og fisken er tørr
Dette er en Tapasrett der du får mange gode smaker sammen i en enkel rett. Vanligvispleier man ikke å anrette Tapasrettene på tallerken først, men denne retten er et unntak
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Medideer fra engelske fruktkaker og det indrearkivet jeg bærer på, også kalt erfaring. HVERT ÅR SIDENTIDENES MORGEN ELLER DEROMKRING, HAR JEG LAGET EI FRUKTKAKE TIL JUL
Vispiste denne salaten sammen medfocaccia, men toast eller baguett passer godt til salaten. En fryd for øyet og en fryd for ganen er denne asia-inspirerte salaten
Ble det bedre medstorebilder enn med små (som her). I løpet av den siste uka har det vært mye jobbing, og hva er vel bedre enn å belønne seg selv med enorme blåbærmuffins
Det var veldig mye morsommere medpaprika, som var nytt, trendy og skikkelighipt. Reker, krabber, sitron, salat, aioli, spiralloff, salat og vin er alt som skal til for å lage fest i en fei
Røren skal ha samme konsistens som en pannekakerøreDel grønnsakene itilnærmetlikestorebiterVarm oljen i en kjeleDypp grønnsaksbiteri røren og fritér de, litt om gangen, i et par minuttertil de får en fin gylden fargeLegg de ferdige grønnsakene på tørkepapirslik at overflødig fett renner avStrø over litt salt
En morsom vri på reker og pasta, en utrolig velsmakende saus med grovhakkede tomater og masse krydderurter, rekene må bare så vidt røre stekepannen, ellers blir de seige og lite gode
Vi serverte medHennig Olsen Creme Bjørnebær Eggelikør, som er bare helt nydeligiskrem. Her kan man prøve seg frem med andre typer frukt også, det meste fungerer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.