En forfriskende ny vri på fiskemiddagen. Server med den nystekte ørretfileten och njuut. Jeg valgte å steke fisken på stekepanne i smør, mens jeg woket grønnsakene i (min splitter nye,wuhu
Jeg la først ørreten nedi formen. Utførelsen er inspirert av et innlegg på VG. Dette kan man dekorere med, eller spare til du skal ta deg en brødskive med noe godt på
Laks og ørret er fet fisk som krever mye syre og friskhet av saus og/eller tilbehør. 6-800 gr lakse eller ørretfilet. Bak formen i ovnen på 180 grader med varmluft i ca 10-12 minutter. 6-800 gr lakse eller ørretfilet
Laks og ørret er vel det enkleste å bli glad i dersom man liker sjømat. Jeg foretrekker å bruke fisk med skinnet på, fordi den holder mer på den naturlige fettsmaken og det er lett å få av skinnet når fisken er ferdig
♥ Kok ris som anvist på pakken. Vi hadde ørret med kremet spaghetti, erter og brokkoli til middag i dag, men det rakk jeg aldri å ta bilde av så jeg har hentet frem en deilig middag fra arkivet
Legg ørreten i en ildfast form, og smør godt med pesto på fisken. Hun har virkelig rett i at pesto er godt, og kombinasjonen ørret og pesto kommer til å bli en gjenganger her i huset
Dette er en litt justert variant av hans forrett av bakt fjellørret i rapsolje. Denne retten gikk av med seieren hos meg etter å ha sett på Smaken av Norge for noen år siden
Kok pasta a'dente etter anvisning på pakken. Server varm pasta med stekt ørret og hell sausen over. 800 g skinn og benfri ørretfilet. Stek fisken i stekeovn på 200 grader i 15-18 minutter,. Ingredienser 800 g skinn og benfri ørretfilet
Legg ørretfilétpå godt smurt aluminiumsfolie. Her er en smakfull utgave med fersk ørret og sitrus, servert med en frisk, spicy salat med gode reker og en herlig grønn kremet saus med spinat og basilikum ღ
Damp ørretpakkenpå rist over vann i en fiskekjele eller gryte med lokk i ca. Smør aluminiumsfolien med litt olje og legg fiskestykkene ved siden av hverandre på midten
Del mangoen i biter, jeg gjør det på følgende måte da går det enkelt og greit å få den i pannen. Og hun kom med ideen om lun mangosalat til ørret, og det skal jeg fortelle ikke var noen dum ide, for det smakte utrolig godt
*Skjær tynne ørret biter og strø på salt og pepper og smør på pesto. Jeg har blitt mer glad i fisk med åra og er alltid på utkikk etter nye smaker jeg kan tilsette fisken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.