Dette er en wonton som er fullt med farse av reker og svin som sener dampes og serveres. En annen av mine andre favorittene mine fra maten han laget i sin førstegangstjeneste var disse dumplingsene laget med wonton fullt med svinekjøttdeig og reker
La oss drømme oss frem til sommer og karibisk stemning med denne herligelille retten. Marinade. 10 rå scampi, tarm fjernetjuice fra 1 limeen halv hakket chili2 fedd hakket hvitløk1/2 kopp soyasaus3 ss oljeLa det ligge i noen timer, eller over natten
Wonton wrap (Fås kjøpt på asiatiske butikker o. l)Banan i litt tynne skiverHakket sjokolade (den du liker best)MatoljeServeres med vanilje is Legg hakket sjokolade og banan på en wonton wrap
Til 14 wontons trenger du. 1 pakke snøfrisk ost1/2 ts kayennepepper1/2 ts saltlitt pepper1 finhakket vårløk1 kopp finhakket krabbekjøtt (fjern all overflødig væske)vårrulldeig (den du før kjøpt frossen)olje til friteringBland alle ingrediensene sammen til en deig
Skjær kjøttet i ca 1/2 cm tykke skiver, som bankes lett. Gni dem med hvitløk, salt og pepper. Lag en glatt og klumpfri røre av egg, hvetemel, ost og melk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.