Bland sammen alle de tørre ingrediensene, tilsett vann og bland det godt sammen. Skru av ovnen og sett døren på gløtt, la brødet avkjøles helt før du skjærer i det
Å å posjere betyr egentlig å koke uten å koke. Dvs at man koker opp vannet/væsken ogleggeregget oppi, og lar den trekke såvidt under kokepunktet til den er ferdig
150 g margarin utenmelk/salt. 5 dl melk. Smelt smør og bland med melken, skal ha temperatur på ca 37 grader. Bland det tørre, hold igjen litt me… 150 g margarin utenmelk. 5 dl melk
Like sprø og fin som på panna, bare mye enklere, raskere oguten lukt. Jeg er ikke begeistret for bacon lukt i hele huset, så jeg skal fortelle dere en lur måte å lage den på - uten lukt
I tillegg kan fytinsyre binde seg til tarmveggenog gjøre samme skade som gluten. Dette gjør det til et helt annet produkt enn det butikkbakte brødet, som i tillegg inneholder store deler gjær samt ekstra gluten
Bland først eggene med saltet så ha i resten av det våte ingrediensane olje, vatn og gullerøtter. Eg tenkte dokke kunne få oppskrifta til ditte gode lavkarbo brødet utenmelkoggluten
Legg deigen på bakebord og kna litt til ønsket form. Og vi er jo tilbake i hverdagen. Brødformen min var litt liten, derfor et stort rundstykke i tillegg
Da kan du se det på dagens snapchar, navnet er Fitfocuse Husk at du kan lagre dine favorittinnlegg direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin HER Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag
Her er glutenfrie kjeks med softis, ferdigkjøpt hjertestrø og et rødt drops “on top”. Går du på lavkarbo og tåler melkeprodukter kan du bytte melken i oppskriften ut med fløte og maisstivelsen med eggeplommer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.