)og er klar for fjelltur med Bonnie. Breakfastbars. Gode bars som holder godt på formen. 1/2 boks søt kondensert melk 125 g havregryn, små40 g kokos50 g tørkede tranebær/rosiner65 g frømix (solsikke, gresskar, linfrø, sesam o. Bland godt så alle grynene får søt "coating"Trykk massen ned i en form, min var 20x20Stek 1 time 130*La stå 15 minutter, skjær den så i passelig biter med en skarp kniv. 1/2 boks søt kondensert melk
Kaken pyntet jeg medbringebær,. Bringebærne tinte underveis,. Raspberry swirl cheescake. Tin bringebær, kok noen minutter sammen med sukkeret til det smelter,
Kraftige smaker av sitron og bringebær, kan serveres med is eller litt krem. Perfekt kake til kaffen, også veldig god med litt pisket krem eller vaniljeis til
Første oppskriften ute er cookies med cottage cheese, banan og tranebær. Altfor dårlig tid til å spise frokost om morgen i hverdagen, så her er mitt nye konsept på bloggen Breakfast To-Go
Kan serveres som den er med litt is til, eller du kan raspe hvit sjokolade å ha over. Vend inn bringebærene – bringebærene skal være godt dekket av mel før du har dem i røren helt på slutten, melet rundt absorberer noe av fukten fra bærene under steking og skal forhindre at de synker til bunns i kaken mens de steker
1/4 to 1/3 cup + 1 Tbsp (50-100 ml) raspberry purée. 1/3 cup. Hello everyone, I hope you are all well. It’s been a while, but the reason is that I have so many other projects going on in addition to the blog
Mmmmm, syltetøy med bær ♥Ikkje som på kjøpesyltetøy, med 40 % bær. 400 gram bringebær300 gram bjørnebær100 gram sukrin0,5 dl splendaHa alt oppi ei panne og kok opp. Bringebær innholder 3,2 g karber pr 100 g,bjørnebær innholder 4 g karber pr 100 g. ) 400 gram bringebær
Denne typen ostekake kan overhodet ikke sammenlignes med «vanlig» norsk fersk ostekake, det er noe helt annet og har du ikke smakt en slik type kake så har du virkelig gått glipp av noe
Frie radikaler er kjemisk ustabile molekyler som konstant vil forsøke å inngå i reaksjoner med andre stoffer for å bli stabile igjen, men de vil ødelegge disse stoffene
Rørte bringebærmed tykk konsistens. Bland frysepulver med sukker. Jeg hadde ikke planer om å blogge disse bringebærene,men vet du,de ble så inn i hampen gode,at jeg bare MÅTTE dele
Dryss medbringebær. I en medium bolle kombiner kremost, melis og vanilje og potetstivelse. Plasser boller i forberedt kakeformen og dekk med en plastfolie eller et rent kjøkkenhåndkle
D denne er herlig å frisk med smak av bringebær. marengsen lages med fordel dagen før. ) når den er ferdig stekt kan du bare la den stå i ovnen med døren litt på gløtt til dagen etter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.