Det er mulig å skaffe alle råvarene økologisk, men kanskje litt vanskelig. 0,5 liter økologisk helmelk. 150 g økologisk smør. 750 g økologisk hvete- eller speltmel, finmalt. 0,5 liter økologisk helmelk. 150 g økologisk smør. 750 g økologisk hvete- eller speltmel, finmalt
Frokostblandingen holder seg i noen uker etter den er laget. Frokostblanding før og etter steking. Antakelig blir den spist opp lenge før den blir dårlig
10 g usaltet smør (eller røros smør som er økologisk og lite saltinnhold). 1 ss kokosnektar (lav GI og økologisk). 2 dl palmesukker (best på smak, lav GI, mineralrikt og økologisk). 10 g usaltet smør (eller røros smør som er økologisk og lite saltinnhold). 1 ss kokosnektar (lav GI og økologisk). 2 dl palmesukker (best på smak, lav GI, mineralrikt og økologisk)
I godt selskap av min svigerinne har jeg endelig laget egne knekkebrød uten mel. De ble utrolig gode så nå er det slutt på å kjøpe de dyre pakkene hos de sjamerende butikkene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.