Har laga ei god frokostblanding. Har laga 300 gram, med dette blandingsforholdet. 100 gram valnøtter100 g paranøtter40 g solsikkekjerner40 g linfrø20 g mandlerHakke valnøtter, mandlar og paranøtterso smått du ønskar å ha det. Pr 100 g ferdig frokostblanding finner du. 100 gram valnøtter. 100 g paranøtter
Nå går det for det meste i hjemmelagde frokostblandingermed plantemelk eller soya yoghurt. Når jeg var lita spiste jeg alltid havregryn med H-melk og ett tonn med sukker
Kle ett stekebrett med bakepapir og fordel nøttene over. Heldige meg vant ingredisene til å lage karamelliserte nøtter fra Helios på en Facebook konkurranse
Rist mandler og nøtter i en tørr, varm panne. Ha i mandler og nøtter, og la det putre i 1-2 minutter til de er glaserte. 3/4 dl hasselnøtter. 1/2 dl valnøtter. 3/4 dl cashewnøtter
Så kom jeg på at banan er naturlig søt og sunn, og vispet sammen en overmoden banan og blandet sammen med glutenfrie nøtter, frø, kjerner, havregryn og kokosolje (som også har litt søt smak)
herlige nøttermed en asiatisk tvist. Kle et stekebrett med bakepapir. noen rå usaltede nøtter. Singapore Slingen var helt ok, det som jeg opplevde som mer originalt med stedet var havet av peanøtter vi vasset i
Hakk opp nøtter og frø og bland alt det tørre bortsett fra sukrin gold. Det spørs om ikke denne frokostblandinga må lages opp i dobbel porsjon hver søndag framover
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.