Ja,ja, jeg får vel møte minusgrader som en ekte russer og lage Borsjtsj, rødbetesuppe. Nå har jeg til gode å sette mine føtter hos den sovende bjørnen i øst, men har hentet inspirasjon fra en av de ukrainske restaurantene vi besøkte i New York i mai
From Poland withlove. 01. apr. 2010 kl. 13. 41 i. Blogg. Del
Ingen kommentarer. Jeg er så heldig. Her en dag kom kk på besøk med noen polske matvarer fra moren sin
(Go here to see this recipe in English. ). God kveld alle sammen. Forrige uke var jeg i Brooklyn, New York og besøkte det kjente bakeriet Baked som ligger ca 20 minutter fra Manhattan
God kveld alle sammen, håper dere koser dere den 2. søndag i advent enda og. Her hvor jeg bor snør det kjempe masse og man kommer i virkelig jule-stemning og nå er det bare 2 uker igjen til jul
Dette synet møtte oss når. vi kom hjem i ettermiddag. Nå har jeg testet ut crock pot'en min 3 ganger. Får ikke bestemt meg for om jeg skal kalle den en crock pot eller en slow cooker, men kjært barn har jo som sagt mange navn
God kveld, dere fantastisk lesere. Håper dere alle har fått en fin uke så langt. Jeg bruker mine dager til å bake og baker for fullt til mine nye bøker
Waffles made withlove + bok give-away med Det søte livWednesday, October 15, 2014 19. 36 Responses to “Waffles made withlove + bok give-away med Det søte liv”
I love Donuts, spesielt mini donuts. Hei alle sammen. Idag blogger jeg fra Gøteb0rg. Jeg er her sammen med en venninne av meg og vi skal kose oss litt i byen hele dagen
DESSERT WITH A VIEW. Fy søren. Snakk om idyll. Det beste med disse bildene er at de overhodet ikke lyver. Desserten var fantastisk (sitronpai med marengs, krem og karamell) og utsikten og selskapet var over middels flott
God morgen sprekinger ♥Ei jente som våknet tidlig av solskinn, det kunne ikke blitt bedre. Håper dette været holder seg og at temperaturen blir enda bedre
Disse kjeksene er virkelig helt fantastiske. Utrolig godt med vaniljesmaken kombinert med ripsgeléen. De kan selvfølgelig også lages med noe annet en ripsgelé
Kjøttkaker - typisk norsk. Vanligvis akkompagnert av brun saus, poteter og erte- eller kålstuing. Jeg tok meg litt friheter med denne nasjonalskatten, og lagde en litt annereldes variant
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.