Frosting-guide!
Passion 4 Vintage
Passion 4 Vintage
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 150 g smør
  • . 500 g melis
  • 200 g kremost naturell
  •  
  • Lakrisfrosting
  • 150 g usaltet smør
  • 600 g melis
  • 3-4 ss melk
  • 1 ts vaniljeekstrakt
  • noen dråper anisolje
  •  
  • Moccafrosting
  • 150 g usaltet smør
  • 600 g melis
  • 3-4 ss sterk kaffe
  • (1 ts vaniljeekstrakt eller 2 ts kakao for variasjon)
  •  
  • Sjokoladefrosting
  • 150 g usaltet smør
  • 500 g melis
  • 5-6 ss melk
  • 100 g smeltet sjokolade (rørt ut i melken)
  •  
  • Kokosfrosting
  • 120 g usaltet smør
  • 500 g melis
  • 4 ss kokoskrem (ekstra tykk kokosmelk)
  •  
  • Vaniljefrosting
  • 150 g usaltet smør
  • 600 g melis
  • 4-6 ss melk
  • 2 ts vaniljeekstrakt eller frøene fra en halv vaniljestang

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.