Av og til har jeg delt deigen og stekt 2 brød av samme oppskrifta. Det gir 2 litt mindre brød. Jeg steker dem på samme måte og i like lang tid som et stort brød, 160 grader i 1 time og 35 minutter
1
brød:
3 dl
sammalt hvete
4 1/2 dl
hvetemel
1 ts
salt
2 strøkne
ts natron
2 dl
rosiner
10 tørkede
aprikoser som du skjærer i små terninger
6 fikener
skåret i biter (du kan utelate hele greia hvis du ikke liker fiken)
oppskrift på tørket fruktGulerotbrødFargerikt fruktbrød Ingredienser. Jeg har en håndskrevet kokebok hvor jeg har samlet diverse oppskrifter og matretter som jeg ikke har i noen andre bøker (opprinnelig inneholdt boken kun oppskrifter jeg fikk av mor når jeg flyttet hjemmefra, men jeg har fylt inn med flere oppskrifter etterhvert)
Pisk smør og sukker til smørkrem. Pisk inn ett egg og eggeplommen om gangen. Hakk nøttene. Bland nøtter, apsikat og lyse rosiner sammen med det tørre i en bakebolle
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.