I dag har vi vært oppe ved gapahuken å kosa oss med pinnebrød påbålet. Vi ble ikke helt enige hvilken smak på pinnebrødet vi ville ha så da måtte vi lage to typer
Trikset med slike wraps påbålet er smør. Ikke inni, men på utsiden. Stekes påbålet i noen minutter, helst på glørne til osten ha smeltet og kjøttet blitt varmet
Pass på at lokket står opp når du har de påbålet, sånn at ikke sjokoladekakedeigen renner ut. Her er oppskriftene fra bålkosen på lørdag + et par andre oppskrifter på bålmat vi har laget tidligere i vinter
Jeg har alltid vært mye ute i skogen, og liker veldig godt mat som er lagt påbålet. Familien har også vært glad i turer hjemme på øya jeg kommer fra, eller når vi har leid hytte på Hovden
Vel hjemme i Norge på besøk hos onkel kunne vi som vanlig velge på øverste hylle hva gjaldt middag. I fjellet stjal frigjøringsheltene lam som ble tilberedt i leirgryter på glødende kull i groper i bakken
Ha deigen over i en plastpose og ta med på tur. Hvis du ønsker å imponere med turmat over bålet bør du lage disse grove pinnebrødene med parmesan, persille og parmaskinke
Varm dem lett over bålet, på vedovnen,, stekeovnen etc. Hva er ikke mer perfekt til å ha med seg på hytta, fjellet, skogtur etc enn deilige tacosnurrer
Til nå har lammehjertene blitt en strålende stor suksess, som snackses på til stadighet. -)), røkt naturfermentert ost og røkte kyllingpølser på menyen i tillegg til røkt laks
Minn meg på at denne kaken smaker himmelsk. Min meg også på denne fine sensommerdagen jeg hadde (hopp rett til oppskriften lenger ned om du ikke gidder å lese om den)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.