20 kg
x 10 reps 30 kg x 10 reps 40 kg x 8 reps 50 kg x 6 reps x 2 sett- Pull-ups m/strikk 3 reps x 4 sett + negative reps- Markløft 20 kg x 15 reps 40 kg x 10 reps 60 kg x 6 reps x 2 sett 70 kg x 4 reps x 2 sett- a1) Push-ups m/1 arm på ball 10 reps x 3 sett- a2) Skulderpress m/kettlebells 16 kg x 6 reps x 2 sett- b1) Omvendt chrunches ball 10 stk x 2 sett- b2) V m/ball 10 stk x 2 sett- Biceps-curls 6 kg x 10 per arm 8 kg x 5 per arm x 2 sett- c1) Sidehev 3 kg x 15 reps 5 kg x 8 reps x 3 sett- c2 Dips (benk) 10 stk x 3 sett I dag er det en måned til jeg reiser bort med kjæresten til varmere strøk, nedtellingen har dermed begynt! Nå må jeg derimot se til å komme meg til trening før det blir for sent, resten av dagen skal tilbringes på jobb. Nyt mandagen dere der ute, det skal jeg. Ha en fin uke♥
Rør så forsiktig, men godt og tøm alt i den ferdigsmurte formen. Som noen kanskje fikk med seg på facebook i går lagde jeg en deilig og saftig lavkarbo SJOKOLADEKAKE
) Denne sjokoladekaken er så god og saftig, og kommer nok fort til å bli en av dine favoritter også. Her har jeg lagd den veldig enkel og raskt med vaniljekrem, dekket med melkesjokoladekrem
På grunn av forkjølelsen har det blitt kun en dag med trening denne uka, viktig å la kroppen få ro og bli frisk igjen og så ta fatt på styrketreninga neste uke
) - den er også kalt for #better than anything. Avkjøl helt på rist før du tar kaken ut av formen. Den er i allefall veldig god og passer godt hvis du har et sug etter #sjokolade, #karamell og #krem
Vi bodde i en liten landsby mellom Nice og Cannes i Sør Frankrike, og oppe på torget lå det en liten restaurant som serverte en helt fantastisk Omelette Norvegienne
Bland sjokolade og smør blandingen i eggedosisen og hell røren i springformen. Den er glutenfri, nøttefri og laktosefri (alt etter hvilke sjokolade og smør du bruker)
Tidligere har jeg postet oppskrift på allergivennlige sukkerfrie bounty, men i dag “super sizer” vi den populære kokos sjokoladen og lager en hel bounty kake
- repeter så dette til du har fylt formen, men husk at siste laget bør være av saus. Her er den tradisjonelle søndagsmiddagen med svinestek og fløtesaus for lengst byttet ut med mer moderne kost
Makaronigrateng har jeg laget mange ganger og det er alltid en populær middag her i huset. Ettersom jeg ønsker at vi skal spise mer grønnsaker så har jeg i denne oppskriften laget blomkålsaus istedet for vanlig hvit saus, og grønnsakspølser istedet for skinke
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.