Rør inn sitronsaften, hakket persille og smak til med pepper. 100 g røkt laks100 g kremost urter50 g creme fraichesaften av 1 sitron1 ss hakket persille1 ts pepperBland sammen laks, kremost og creme fraishe. 100 g røkt laks
E. n. y. d. e. l. i. g. k. o. m. b. a. s. j. v. t. “. p. c. ”. r. f. u. D. 2. ø. 1. 5. 0. ½. S. O. C. h. F. I. ,. K. -. L. å. 3. 4. T. R. M. P. w. U. G. n l. d l
Legg purrebitene på en tallerken og legg stykkene med den røkte ålen oppå. Hennes rett består av bayonneskinke, grillet purre og posjert egg, med en vinaigrette av solsikkeolje, grov sennep og hvitvinseddik
Server den røkte koljen med rykende varm tagliatelle og eggesmør. Kok pastaen i rikelig med lettsaltet kokende vann, legg i grønnsaksbåndene de siste sekundene, først gulrøtter og så squash
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.