Fylt and i gelé
Varden.no
Varden.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • FYLL
  • 1 liten and
  • 150 g andelever
  • 300 g svinekjøtt
  • 100 g spekk
  • salt
  • pepper
  •  
  • MARINERING
  • 1 dl konjakk
  • 1 dl curacao
  • 4 salvieblad eller 2 ts tørket
  • tynt skall av 1 sitron
  •  
  • TIL KOKINGEN
  • kraft kokt på skrogene
  • 2 purrer
  • 1 løk
  • ¼ selleri
  • 1 kvist timian
  • 3 stilker persille
  • salt
  • 16 plater gelatin til gelé
  • 4 appelsiner til garnering

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.