Bland mozzarellaost, basilikum og soltørket tomat sammen med balsamico (etter smak). Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fylt med mozzarellaost, soltørket tomat og basilikum
I går serverte vikylling her hjemme tilsøndagsmiddag da vifikk gjester. Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletene med kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Legg baconskiveneiring, la de overlappe hverandrelitt, og pass på at du ikke får en stor klump med bacon imidten av panne, tilpassunderveis, pass på at ca halvparten henger utenfor kanten
Fylte horn er jo kjempegodt og smaker selvsagt best når de er nystekt, men lar du dem få noen minutteri ovnen etter at de har vært fryst smaker de også godt
Kutt ingrediensenei små biterSurrselleri, eple, løk og sopp ismørTilsett de tørkede urteneStek bacon i en stekepanneBland sammen grønnsaker, bacon og brød, og krydre med salt og pepper
And passer utmerket som festmat på for eksempel nyttårsaften som en variasjontil kalkun eller til en romantiskmiddag (her er også andebryst en god idé)
Rør ut maizenna med litt kaldt vann, ha litt av den varme suppen i, og tilsettblandingeni suppen. Selv om jeg definitivtikke er noe suppe-menneske, falt denne riktig godt i smak
INGREDIENSER. Diverse grønnsaker etter ønske, Jeg hadde gulerøtter, kålrabi, rød paprika, sopp og løk. Skjær i staver/båter, og ha gjerne over litt olje og krydre godt
Sprøstekt and er en av de beste asiatiske rettene jeg vet om. Det er kjempe enkelt å lage og kjøttet smaker så nydelig at jeg synes det er greit med enkelt tilbehør av raskt wokede grønnsaker i sesamolje og soyasaus
Enkel kyllingrett som er rask og tilberedehvis du plutseligfinner ut at du vilgrille. Som tilbehør kan du for eksempel prøve våre grillede oregano- og parmesantomater , potetpuré med timian og hvitløk eller du kan ta en titti vår del for grønnsaker, salater og poteter for inspirasjon
Men vi har prøvd å hente litt julemat inspirasjon fra våre nabolandSverige og Danmark. Jeg og Tomas pleier å ha kjærestejulebord hvert år, der vi drar ut å spiser julemat eller lager julemat hjemme
Fyllet hakkes ismåbiter og hivesi panna med det andre. Spe på med mandelmelet. Lenge sidavi har hatt fyltpaprika - noe som var en gjenganger en periode
Løft potetene opp av vannet og over i et dørslag, eller aller helst på en rist, (ikke hell alt over, da kan potetchipsen falle fra hverandre) slik at de blir dampet tørre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.