Fylt indrefilet av svin med selleripuré, saltkokt løk, sautert ruccola og soyasjy med mandler
Middagstips
Middagstips
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 5 mellomstore sjampinjonger
  • 1 kepaløk
  • 1 pakke bacon
  • finhakket frisk timian
  • 1 fedd revet hvitløk
  • salt og pepper
  • 600 g indrefilet av svin
  • 400 g sellerirot
  • 1 dl fløte
  • 1 ts meierismør
  • 3-4 dråper tabasco
  • salt
  • 1 stor kepaløk
  • 5 dl vann
  • 1 dl havsalt
  • 1 liten pose
  • salt og pepper
  • 200 g meierismør
  • 50 g mandler
  • 1/2 rød chili
  • 1 ts revet ingefær
  • 1 sjalottløk
  • 0,5 dl soyasaus
  • 1/2 - 1 lime
  • 180 grader Fileten må stå i ca
  • 58 grader Ta den ut og la den hvile på benken i minst

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.