Endelig sitter jeg her i sofaen med kaffekoppen og har litt tid for meg selv ogbloggen. Egentlig kan man jo fylle med hva man enn liker, er nesten sikker på at det blir godt uansett
Squashspagetti medavocadosausGresk potetsalat, helt veganskJakten på den ultimate veganburger. Hell av vannet og la de kjøle seg ned til de er enkle å håndtere
Gni inn fileten med salt og pepper, og brun den på. Salt og pepper. Salt og pepper. 500 g indrefiletavsvin. Legg i en ildfast form, og stek på 200o. La fileten hvile under folie i 10 minutter 500 g indrefiletavsvin
Puss avsvinefileten slik at den blir fri for hinner og sener. Bruk en god skarp kniv og skjær på langs av fileten slik at du kan brette den ut til et stort stykke
Denne gangen har jeg fylt på med brunet champignon og cherrytomat, sørg for at tilbehøret får litt olivenolje (rør det sammen med olja i panna) og gi et dryss med salt og pepper
- 1 pk findus wok (classic, thai, vietnamese, den du liker best)- 1 dl sweet & sour wok saus- 600 g indrefiletavsvin- 1-2 ss olje- 1 strimlet rød chilipepper- litt soyasaus- salt og pepper- 3-4 pakker nudlerBle du fristet. 600 g indrefiletavsvin
Vi har delt en paprika i to ogfylt den med deilig philadelphia ost med smak av hvitløk. Vi begge elsker å lage god mat og ikke minst kose oss med god mat
Hei igjen, da har fått gått lang tur i finværet og møtt på flere tidligere kolleger – koselig Var masse folk i gatene og i parkene i dag, siden de fleste har fri på grunn avKristi himmelfartsdag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.