Lenge sida vi har hatt fyltpaprika - noe som var en gjenganger en periode. Tok den enkle varianten med ferdigmiksen til Funksjonell Mat, Sjokoladekake - og gjestene ble imponert da jeg sa det var sukkerfritt og lavkarbo
-. -. F. y. l. t. e. p. a. r. i. k. n. s. m. f. u. o. g. ,. d. v. J. h. j. H. ø. D. b. q. c. å. æ. P. E. 4. 3. 1. 8. 5. /. 2. 0. L. K. T. B. S. A. I. @. #. d l
paprika (tyrkerne har til og med en egen type som brukes til nettopp dette, litt mindre og med mye tynnere vegger enn paprikaene vi er vant til i Norge), squash, aubergine, tomat, løk – ja, som det så ofte er er det bare fantasien som setter grenser
Sunne og gode fyltepaprika. Skjær av toppen paprikaene, ta ut steinene og rens dem. I rekken av Edel lager sunn, god og smakfull middag, med mager Kesam ღ
I denne oppskriften brukte jeg rød paprika, men man kan fint bruke gule (som visstnok er de med mest C-vitaminer) eller grønne, alt etter hva man foretrekker
Det mest populære er aubergine, paprika, okra og karela som ikke har et norsk navn. Skyll squashenog del den i to, hul ut det myke fruktkjøttet og stek det med løken
Fylt ovnsbakt squash er raffinert, og den går utmerket til mange forskjellige tilbehør. Her kommer oppskrift på en god og lettlaget vegetarisk middagsrett, – ovnsbakt fyllt squash
Skjær toppen av paprikaenog skrell ut "innholdet". Tilsett hakket løk, mais og tacosausen. Stek kjøttdeigen - ha gjerne i litt tacokrydder for mer smak
Del dette innleggetFacebookTwitterGoogleE-postSkriv utLik dette. Skjær av lokket på paprikaenog rens for frø og innmat før du fyller den med karbonadedeigen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.