7 år
har jeg vært sammen med den fineste karen jeg vet om og til sommeren gifter vi oss (så neste år kan vi bytte dato og begynne å feire bryllupsdag i stedet, puh
Ha rødløk i ei gryte med litt olje og la den surre over middels varme til den er blank. Resultatet ble en smakfull rett jeg garantert skal lage flere ganger
Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fyltmedmozzarellaost, soltørket tomat og basilikum. Blandmozzarellaost, basilikum og soltørket tomat sammen med balsamico (etter smak)
I min variant, som er halv porsjon av originalen, holder det med én, men jeg koker to allikevel, for den andre fryser jeg ned, slik at jeg slipper å koke appelsin neste gang jeg vil lage denne kaka
Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletene med kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Legg baconskivene i ring, la de overlappe hverandre litt, og pass på at du ikke får en stor klump med bacon i midten av panne, tilpass underveis, pass på at ca halvparten henger utenfor kanten
Visp egget med melk og pensle hornene. Fylte horn er jo kjempegodt og smaker selvsagt best når de er nystekt, men lar du dem få noen minutter i ovnen etter at de har vært fryst smaker de også godt
Kutt ingrediensene i små biterSurr selleri, eple, løk og sopp i smørTilsett de tørkede urteneStek bacon i en stekepanneBland sammen grønnsaker, bacon og brød, og krydre med salt og pepper
Skrell eggene og del de i to på langsmed en skarp tynn kniv. Hardkok eggene og la de avkjøle. Ta ut plommen og ha de i en skål sammen med de andre ingrediensene til fyllet untatt chili og rør godt sammen, bruk en gaffel, da går det greit
Som tilbehør kan du for eksempel prøve våre grillede oregano- og parmesantomater , potetpuré med timian og hvitløk eller du kan ta en titt i vår del for grønnsaker, salater og poteter for inspirasjon
Fylt søtpotet medlangtids stekt pork belly. Tilbehøret kunne vært en middag i seg selv, men jeg gikk for små søtpoteter, bakt og fyltmed masse deilige grønnsaker og urter
Avslutt med revet ost og sett paprikatoppen på plass. Du kan fylle dem med nesten hva som helst, og i denne oppskriften har jeg valgt å bruke løk, fetaost, vegetarf'ärse/kjøttdeig og deilige urter som får godgjøre seg i litt fløte
Mor, og eventuelle jenter i familien, står gjerne på kjøkkenet hele dagen for å lage disse små smaksbombene i forskjellige varianter – fylt ikke bare med ris, krydder, urter og kjøtt, men også med en hel masse kjærlighet og omtanke
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.