Kyllingfileter er ofte en vinner, men mulig du også er litt lei av tørre fileter stekt i pannen. Her er en mulighet til deg som har kombidamp hjemme og lage saftigere fileter enn du trodde var mulig
Då vart det fylte kyllingfiletar til middag. Kylling eller svin. ropte eg. Kylling. kom det frå stova. Gode råd var dyre, eg hadde kylling og brekkbønner i kjøleskapet, noko parmesan og soltørka tomatar på olje
I går serverte vi kylling her hjemme til søndagsmiddag da vi fikk gjester. Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletene med kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomater og noen basilikum blader
Fylte horn er jo kjempegodt og smaker selvsagt best når de er nystekt, men lar du dem få noen minutter i ovnen etter at de har vært fryst smaker de også godt
Potetkaker med sopp- og løkfyll, å herremin altså. Dette er helt klart min nye middagsfavoritt. Jeg har allerede mange nye varianter av denne på lista som skal prøves ut i nær fremtid
På søndag lagde jeg og Anneli fylte horn til oss. Fylte horn oppskrift. Så fort jeg setter frem. bakebollen er denne jenta på plass med forkle rundt magen
Lenge sida vi har hatt fylt paprika - noe som var en gjenganger en periode. Bruker ofte squash i gratenger eller stekt sammen med sopp, men tenkte nå å prøve den med fyll
Fylt paprika er både veldig godt og enkelt å lage. Og det krever verken særlig arbeid eller tid. Du kan fylle dem med nesten hva som helst, og i denne oppskriften har jeg valgt å bruke løk, fetaost, vegetarf'ärse/kjøttdeig og deilige urter som får godgjøre seg i litt fløte
Sunne og gode fylte paprika. I rekken av Edel lager sunn, god og smakfull middag, med mager Kesam ღ. Denne retten trenger litt tid i stekeovn, 45 minutter, så her kan man rekke og gå
Fylt paprika med spinat og fetaost er virkelig til å bli hekta på. Disse smakfulle herlighetene er perfekt både som tapas, grillmat eller som en fantastisk rett i seg selv
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.