Fårikåler noe av det letteste å lage. Finn frem en stoor kjele og start med å legge først kjøtt i bunnen av kjelen, så kål og pepper og salt Legg så på nytt kjøtt, så kål og salt og pepper
Jeg gjør som andre legger kjøtt og kållagvis og har ilitt vann og hele pepperkorn. DEnglishversion press hereFor meg var dette en rett som måtte tilvennes, men i dag synes jeg den er kjempe god og jeg forsyner meg flereganger
Vifår også i oss disse stoffene fra andre kilder (f. Men likesikkert som at grillsesongenerher, så vil dagspressen komme med store oppslag om hvor helseskadeliggrillmaten kan være
I en annen skål har du i eggene og cocosa. Herfårdere en smakebit. Oppskrifter. Jeg har mye igjen av Cocosa, så jeg hadde lyst til å bruke det som en ingrediensibakingenmin
I dag får du en oppskrift fra Rawfoodboken, Indisk Curry med Blomkålris. Skjær blomkåleni små biter. Ha ingrediensenei en blender og kjør til du får en fin kremete masse
Derfår du det garantert, gresskar ernemligi sesong en god stund til. Jeg har laget mange gresskarsupperimittsyndigeliv, men suppa tilmesterkokken, Sven Erik Renaa, ervirkelig den beste jeg har smakt ever
Direktelinktilspireglassetfår du HER. Jeg blirnemlig ofte noe slukøret når jeg går ibutikken og finnerslitnegrønnsaker som jeg tror har minimalt med livskraft og næringi seg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.