Epledesserten er en min egen versjon av "bakte epler med mørdeigslokk", og jeg ser meg ikke tilbake. Jeg har fått en ny stjerne på desserthimmelen, og den er alt hva man kan ønske seg av en avslutning på måltidet
Ha deretter i resten av løken, bønnene og bacon-terningene i den rekkefølgen, lagvis. Vi har en spesiell leirgryte, tierra negra™, fra Sør-Amerika og den har stått relativt ubrukt i flere år
Kaffetrakteren som sto først opp, vinden som hvisker til trærne utenfor, sjøen som fortsatt ligger stille og sover, gjengen med gutter som koser seg i stua og datteren min som lekes med av en ivrig kusine
Doughnut eller donuts begynner å bli mer og mer populær i Norge(og England). Tradisjonelt sett er doughnut deigen laget med gjær og frityrsteikt i olje, for så å bli dynket i sukker, eller melisglasur
I dag er det lørdag, og jeg sitter fordypt i bøkene mine. Jeg har valgt blodtypedietten, og sitter og blar mellom blodtypediettens egen bok, biologibøkerog evolusjonsteorier
Bland mel, ½ kopp sukker, bakepulverog salt i en bolle og visp til kombinert. I en annen bolle, kombinere kulturmelk , egg, honning, smør og vanilje, rør godt med en visp
Nå er tiden her til å servere noe fargerikt og godt som tilbehør til middagen, Alle rotgrønnsaker kan bakes på denne måten, grønnsakene blir sødmefylte og fantastisk gode
Rens og finhakk løk, hvitløk og chili (fjern frøene i midten). Ha sausen over på rene og tørre glass. Ved å ha sausen over på "nykokte" og varme glass kan du øke holdbarheten av sausen betraktelig, såfrem glassene er helt tett og får stå kaldt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.