For noen år siden prøvde jeg meg for første gang på glutenfrie krumkaker. Etter de to første bør du ha en god idé om hvor mye du skal ta på og hvor lenge de skal steke
Bruk hendene til å lage små kuler med deigen på størrelse med en ping-pong ball. Og som de fleste tradisjonelle 7 slag så passer disse utmerket til kaffen. Visste du at det finnes over 40 slag å velge mellom. gir 30-35 kokosmakroner
Nå er mine krumkaker litt varierende i stekingen, jeg ser at krumkakejernet mitt steker ganske mye ujevnt, det er kansje på tide med fornyelse, men smaken - den er upåklagelig
Krumkaker er en av de tradisjonelle julekakene og det finnes en mengde forskjellige oppskrifter. Vi har forsøkt mange, men de siste årene har vi av en eller annen grunn gått tilbake til denne
Vi har fått flere henvendelser angående oppskrift på krumkaker nå før jul. Det kan virke som det er tåpelig å veie eggene, men det er hele hemmeligheten med gode krumkaker
700-800 g torsk, skjæres i passe store terninger. 4 dl lettmelk (evt H-melk). Camilla♥ 700-800 g torsk, skjæres i passe store terninger. 4 dl lettmelk (evt H-melk)
Krumkaker må jeg liksom ha til jul. Krumkaker2017-07-26 17. 12 Serves 20 Ingen jul uten krumkaker. Rør sammen til du får en jevn røre og sett den til side og la svelle i 20-30 minutter Varm krumkakejernet Legg en spiseskje røre midt i jernet og lukk det
Første julekake ut er kokosmakronene. Folkets valg falt på kokosmakroner, kransekake, berlinerkranser, pepperkaker, krumkaker, sirupsnipper og smultringer
Her kommer årets krumkaker laget med en oppskrift jeg har brukt helt fra min ungdom. Gjennom årene har jeg brukt mange forskjellige oppskrifter og de fleste har gitt meg tynne og sprø krumkaker, for tynne og sprø må krumkaker være
Avkjøl og legg i en luft-tett kakeboks. Krumkaker er jamen en ganske brukbar julekake. De er litt myke akkurat når de er ferdigstekt, men de stivner etterhvert som de blir avkjølt, slik som alle krumkaker er
Bruk en stavmikser eller foodprosessor til å lage en helt jevn BBQ-saus. Surr løk og chili i en liten kasserolle i en god klunk med olje i 5-10 minutter, til løken er blank og myk. Ha i resten av ingrediensene, kok opp og la småkoke i 30-40 minutter. Gul løk - 1/2 stk Hvitløk - 2 fedd Rød chili - 1 stk Olje - 1 ss Ketchup - 2 dl Eplecidereddik - 3 ss Worchestershiresaus - 2 ss Brunt sukker - 3 ss Røkt paprikakrydder - 1 ss Kajennepepper - 1/2 ts Salt - 1 ts Pepper - 1 ts
For noen år siden prøvde jeg meg for første gang på glutenfrie krumkaker. Etter de to første bør du ha en god idé om hvor mye du skal ta på og hvor lenge de skal steke
Så noen ganger blir ikke drikken like god/fermentert de første gangene. Den må stå i 1-2 uker før den er ferdig. *Det kan ta 1-2 runder med fermentering før Kombuchaen har blitt vant til sine nye omgivelser. *Start med å drikke kun 2 ss om dagen de første dagene og øk mengden gradvis dersom du ikke er vant med å drikke Kombucha. La det trekke i 3-5 min. Når vannet er romtemperert kan du tilsette Scobyen + enten 2 ss eplesideredikk eller 1-3 dl med kombucha (for å kickstarte fermenteringen). Når du skal lage en ny porsjon Kombucha lar du 2-3 dl bli igjen i krukken/boksen og heller på ny blanding med te og sukker og følger instruksene ovenfor. Den må stå i 1-2 uker før den er ferdig. 1-3 dl med
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.