Jeg har brukt oppskrifter, jeg har slumpet, jeg har bakt eltefritt, og jeg har eltet i timesvis. Jeg har visst at deigen skal både eltes og heves, men ikke hvorfor
Det er noe med det utrolig enkle og smakskombinasjonene som jeg synes er helt vidunderlig og som gjør at den ofte blir lunch for meg når jeg sitter og skriver på hjemmekontoret mitt
Målet var å lage et litt røft og enkelt kosemåltid med mye smak og lite stress. Og det funket. Oksefileten ble marinert i en super god rødvinsmarinade over natten og grillet raskt på kulegrillen
Jeg kunne aldri bakt så mye hadde jeg ikke hatt hjemmekontoret mitt så til alle dere der ute som sitter med en mislykka følelse av å aldri ha tid – ikke ha det
I år har jeg knekt koden til hvordan man bretter en sommerfugl av papir og jeg har blitt riktig så glad i disse skapningene som det er så lett å pyte med
Den lange kosemåneden med festmat, godteri og innendørsaktiviteter har kommet til en ende, og magasiner og aviser fylles av “rydd opp”, “hvordan organisere hjemmekontoret”, “hvordan holde dine nyttårsforsetter” osv
Etter mye prøving og feiling har jeg endelig knekt koden på makroner. Blogg. I dåpen serverte jeg gulrot cupcakes pynta med hjemmelaget skilt med navn og dåpsdato på
Tyrkias mattradisjoner strekker mye lengre tilbake og dekker et mye større område enn dagens landegrenser, som ble trukket opp for knappe hundre år siden
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.