Fiskegryte med garammasala, sei og poteter. Fiskegryte med garammasala, sei og poteter. ◊ Rør sammen presset hvitløk, garammasala, chilipulver, gurkemeie og salt i en liten bolle
Hver gang jeg prøver noe nytt må jeg utforske det videre, som krydderet GaramMasala. Båtpoteten lager jeg med å vaske og tørke potetene, skjære de opp i båter, ha de i en ildfast form og ha på olje, krydder(GaramMasala) og salt
bland olivenolje og garammasala i en liten skål. Fordel garammasala/olje - blandingen på begge side av hver auberginskive ved å bruke en pensel, også legg pyntelig tilbake på plassen sin på bakepapiret
TORSK MASALA. Relatert TORSK MASALA. Indisk kjøkken er et mangfoldig kjøkken og det er litt synd at det er så begrenset utvalg på indiske restauranter i Norge
400 gram kyllingkjøttdeig 1 glass tikka masala-saus (jeg brukte Uncle Ben’s) 1 løk 5-8 lasagneplater 2,5 dl vann litt revet ost til topping og en ildfast form. 1 glass tikka masala
tilsett gjerne litt finkuttet chili samtidig som du steker løk og hvitløk, eller tilsett litt chilipulver når du tilsetter spisskummen, koriander og garammasala
Hold deg varm med vegansk masala chai. I India drikkes masala chai hver dag, flere ganger om dagen. Tradisjonelt inneholder masala chai melk, men mandelmelk er en fullgod erstatning
Jeg hadde aldri trodd at det skulle være så enkelt å lage sin egen, ferske chai-te (eller masala chai, som det egentlig heter når man blander te med krydder)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.