Nei da, jeg kjører på, og lettelsen er derfor stor når ”julelageret” med delikatesser har minket drastisk, og vi kan spise normalt og ikke kose oss hele tiden
Området Emilia Romagna, regnes av mange som Italias gastronomiske senter. Det vanligste tilbehøret på middagsbordet har gjennom flere hundre år foruten salt og pepper, vært eddik og olje
Sous Vide er min nye religion, denne teknikken tryller og forvandler på helt magisk vis det tørreste og kjedeligste kjøttet til møre gastronomiske delikatesser
Dagen etter laget jeg min nye «gastronomiske sommer-hit», laksegryte på fransk manér. Første dagen lagde jeg Baby Back-Ribs på min nye pellets grill, en elektrisk Memphis
Kjempefin tur i fjellheimen, når man endelig kommer opp kan man se hele fjellheimen på alle sider. I dag har vi vært på topptur til Nårkampen, 1150 moh. 3 minutter på hver side, etterstek på svak varme noen minutter til de er gjennomstekt. Sett den ildfaste formen i ovnen på 220 grader/ Innstilling 6 på gassovn
Men det var i Milano risen møtte sin gastronomiske skjebne. Når omverdenen derimot oppdaget kvaliteten på det italienske produktet, strømmet pengene inn og tilgangen til risen ble mye mer tilgjengelig
denne potetmosen tar deg til nye gastronomiske høyder. Man skulle tro dette sofistikerte sous vide-kyllinglåret ville være stjernen i denne retten, men noen ganger blir man virkelig tatt på senga (ja, jeg er en tøs)
Jeg laget denne på samme måte som jeg laget noen lammekoteletter en gang. Legg de påoppå grønnsakene i den ildfaste formen, og smør resten av krydderoljen over
Det andre var et ekstremt gledelig gjensyn med en gammel favoritt i den gastronomiske verdenen. For et par uker siden var vi på tur til København med familien, favorittbyen av dem alle
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.