Velg hva du vil lage gele av. Jeg lagde av ferskpresset juice. Det er viktig å huske på at hvis du lager gele av Kiwi må denne være kokt først, hvis ikke stivner den ikke
Klem ut mesteparten av vannet fra gelatinplatene og tilsett disse i vannet. Ta gjerne plast over bollen slik at ikke det danner seg en "hard" kant på toppen av sausen
Klem ut mest mulig vann ut av gelatinplatene og tilsett gelatinen i det varme vannet. (Jeg er ikke noe særlig fan av kunstig søtning som aspartam som finnes i bla
Frisk og fruktig bærgelé, laget av sukkerfri saft med jorbær og kiwi. Bærene blir i hvert fall utrolig saftige og gode av å få ligge og trekke i geleen mens det hele stivner i kjøleskapet
Jeg surfer mye rundt på nettet for å bli inspirert av andre matbloggere og noen ganger finner jeg oppskrifter som jeg bare må prøve med en gang, som denne oppskriften på jello cookies som jeg fant på bloggen i heart nap time
Hjemmelaget sukkefri gele, denne er med smak av bjørnebær, bringebær og blåbær. Klem ut alt vannet av gelatinen og rør det inn i geleblandingen, helles i en fin serveringsbolle og settes i kjøleskapet til den er kald
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.