Gilde har tatt opp krigen med alle de andre leverandørene når det kommer til grillmat. De har ligget litt etter der i de siste årene, men med lanseringen av GrillGildes ca
november rullet Gildes containerrestaurant ut på veien. Det hadde vært intense uker med planlegging og restaurantbygging, men nå var det endelig tid for å sette igang julegildene
2,5-3kg medisterfarse (lager ikke den selv for Gilde sin er god), 1 stor løk eller 2 små, 1-2 rød paprika. 2,5-3kg medisterfarse (lager ikke den selv for Gilde sin er god), 1 stor løk eller 2 små, 1-2 rød paprika
Man kan bestemme selv hva type man vil bruke, kjøttdeig, karbonadedeig, svinekjøttdeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttkakedeig som gilde har kommet med nå
Denne bogsteken var fra Gilde Gourmetkalv. Kalv er et utrolig godt kjøtt, og blir alltid mørt og godt. Det er bra å se at tilgjengeligheten av kalvekjøtt begynner å bli bedre i dagligvarebutikkene
Om du er trøtt Gilde og tv-kokkenes forslag til ribbe, så kommer den optimale oppskriften her. Jeg vet ikke hvor mange prosent av Norges befolkning som spiser ribbe til jul
ca 1/2 -1 Vossakorv pølse fra Gilde (5,3 gram karbo pr 100 gram vare) ,eller annen pølse du ønsker. ca 1/2 -1 Vossakorv pølse fra Gilde (5,3 gram karbo pr 100 gram vare) ,eller annen pølse du ønsker
Gildes Go’ og Mager Wienerpølse inneholder lite gluten og melk, og den går det fint for oss å spise. Det er ikke alltid vi har tid til å lage fancy middag, og da tyr vi fort til raske pastaretter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.