¨Så strø på perlesukker fra Sverige (det smelter ikke i ovnen slik som det norske), og sette rett inn i forvarmet ovn på 200 grader, steketid 20-25 minutter
Eltet deigen i dette klenodiet, arvet av verdens beste bestemor..."Ubetalele..."
I dag har jeg laget boller med mandelfyll og vaniljekrem som ble super gode. Jeg brukte vaniljesaus uten koking,,,,men tok bare halvparten av væsken som sto på pakken
Pin It. 7 dl mjølk. 150 gram margarin. 2 dl sukker. 50 gram gjær. Ca 1 kg kveitemjøl. Fyll. Eplesyltetøy. Smelt margarin, tilset mjølk og varm blandinga opp til ca 37 grader
Eat me " enjoy" merkene er fra denne flotte butikken og den sorte pompomen som ligger på bordet. For de som følger meg på instagram har dere sett bilder av glutenfrie gullerotkake og lapper også
I dagens episode var det søtgjærbakstsom var tema. 2 ss smør + 2 ss til som røres inn til slutt. Da er det søndag igjen, og ny episode av Hele Norge Baker
I vanlig gjærbakst fungerer sukkeret som "mat" for at gjæren skal vokse. Hvis jeg hadde følt at resultatet på disse bollene ikke ble som "the real deal" hadde den ikke blitt min nye favorittoppskrift
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.