Oppskriften er sterkt inspirert av "GjeddekakerfraAndebu" på matoppskrift. Kjøttkvern fra mamma, gjedde fra gavmilde elvefiskere (nei, jeg fikk ikke napp selv, men ja, jeg fikk gjedde likevel…)
Römertopf eller leirgryte som vi vanligvis sier på norsk er et fantastisk lite kjøkkenredskap. Leirgryte er en gammel og tradisjonell matlagingsteknikk som brukes over hele verden
Det beste av alt. Jo broccoliboller er raske å lage og smaker like himmelsk med ost og smør eller en skive god skinke som til blåskjell eller en god salat
Disse er mye større og saftigere enn de stakkars kreka fra Prior, og de har forhåpentlig hatt det bedre i sitt lille kyllingliv før de ender som middag også
kok lammekjøtt i cirka 2 timer – til stykkene løsner fra beinet – husk å skumme av avfallsstoffer, så kraften blir ren. 2 timer – til stykkene løsner fra beinet – husk å skumme av avfallsstoffer, så kraften blir ren
Jeg er tregere hver morgen enn det jeg kan ønske, lager all mat fra bunnen av, selv om planleggingen går i vasken, jeg mener at orden skaper ro og at stress er bare stress hvis du lar den bli det
Da premieren gikk på TV, satt mannen min og jeg på Korsika og delte en pizza med knallgod hvitvin, mens vi leste opp oppmuntrende og flotte meldinger fra gode venner på Facebook
Egg Benedict fra oktobermenyen. JanuarHvordan å best oppbevare kaffe var en av tekstene fra januar. Et hyggelig besøk i Tønsberg der jeg fikk laget og spist mat av fantastiske økologiske råvarer fra Vestfold var heller ikke feil
Økologiske tomater fra Kjærgård modnet entrecote og basilikum fra hagenFersk kongekrabbe fra Berlevåg, grillet vårløk fra Stenersen gartneri, nykål fra Huseby, Fennikel fra Elstøen Gartneri i Lier og hvitløksmajones
Sa i kveld skal jeg forberede en av mine ydlings retter, nemlig -Fransk Løkssuppe. Jeg har lettet overalt etter den perfekte oppskriften og prøvd mange av dem, men min favoritt kommer fra kokk Tyler Florence (Food Network)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.