Jeg har selv klødd meg litt i hodet over hvor vannete og merkelig smak den har fått tidligere, før jeg lærte at det er et absolutt must å koke jordskokkene i melk før det lages puré av den
Jeg laget bare tre kamskjell, riktignok store, men angrer på at jeg ikke laget flere. Jeg har brukt frosne store skjell, men ferske skjell er såklart helt optimalt
Jeg har fått nydelig kaviar fra Melbu kaviar , den inneholder kun rogn av torsk fra Lofoten/Vesterålen, uten kunstige fargetilsetning og er røket på tradisjonelt vis, med røkekammer og treflis
Gni kamskjellmusklene inn med salt og pepper. Tilsett hvitvinen og rør rundt til vinen har fordampet. La kamskjellene trekke i pannen et par minutter før de anrettes over risonien
Kamskjell servert med kremet saus og asparges. Salt og pepper. Kamskjell. Kamskjell er bare nydelig, og når man har tilbringt sommern på Hitra så blir det unektelig ofte en del av menyen
Gode kamskjell, som passer utrolig godt til den salte, sterke chilipølsen og smaken av røkt paprika. De høstes i september-oktober hvorpå de grilles over åpen ild, håndskrelles og renses for frø
Persilleolje er godt å steke stort sett all slags fisk i eller å bruke som dressing. Kamskjell er milde i smaken og kanskje en anelse søte så jeg synes derfor at det skal være litt sting i tilbehøret
Concha y Toro Chardonnay ♫ kan du lese mer om her. La reker, jeg brukte rå Vannameireker fra Sør-Vitenam ogkamskjell tine i kjøleskapet i ett døgn, tørk godt av dem på tørkepapir eller i ett rent kjøkkenhåndkle
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.