Hei. I dag er det jeg, Solbjørg, som skal blogge litt for dere. På onsdag lagde jeg snickers-biter, og etter fjorårets suksess, måtte jeg lage det i år også
Finn fram en plastpose - gjerne litt tykk og med lås slik at den kan holdes mest mulig lufttett. Du kjennes sikkert til gravlaks, men har du hørt om gravelg
Her kommer oppskriften på den nye favorittkaka til Kitchnqueen sin lillesøster som bare må prøves. Tidligere har jeg presentert dere for mine amerikanske pannekaker og Key Lime Pie, men for tiden er det alt som inneholder ordene "salt karamell" som er min guilty pleasure
Jeg vil med glede ønske Aurora Prøis velkommen med sitt flotte gjesteinnlegg i bloggen min, der hun deler tips til hvordan lage egen kokebok, og oppskrift på hennes favoritt, nemlig en Lun Chorizo salat
Noen ekstra plastposer eller papirposer til spesielle funn er med. Dette er tiden for å høste av naturens goder, og her finner du en liten guide til både spiselig og giftig sopp
Velkommen til ToneroseDesign. I dag kommer som lovet et bildedryss av bursdagsfeiringen søsteren min ordnet istand for eldstesønnen sin, min herlige nevø Max
Lampeskjerm av plast skjeer. Sjokoladekake i langpanne. denne kaken oppfyller alle slags kriterier. saftig, holdbar, serveringsklar på en time, og enkel å lage
Ha i en bolle med plast og kjøkkenhåndkle over og la heve i 45 minutter. Horn med ost og skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten
Hell litt olje over deigen, dekk til med plast og la den heve i 1 time. Nanbrød er et populært brød til sterke retter og spises i Iran, Afganistan og sentralasia
Dekk med plast og sett til heving i 6 timer. Dette foccacia-brødet tar utrolig kort tid å slenge sammen og trenger ingen elting, men det tar en del timer å heve
Sett deigen til heving et lunt sted med lokk eller plastfilm over. Dekk formene med plast og la de etterheve i ca 30 minutter. Fjern plastfilmen og la brødene steke i 45 - 60 minutter alt etter hvor stort brødet er
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.