I dag blir det et gjeste innlegg av Andrè, en knallgod hobbykokk som holder til på Skansen i Moss. Dette er en rett han laget i påsken som jeg gjerne vil dele med dere
Sangria var skikkelig hot på 80-tallet. De siste årene har drikken fått «comeback», og godt er det. En sommerdrikk av den lettere og friske sorten, og med frukt, bær eller krydder og likører kan nye versjoner skapes
Påsken sto for dør, og i heimen diskuterte vi ulike menyer, da lammekjøtt ble et betent tema. Min kone kommer fra Stavanger, og vi har ofte diskutert hvor det beste lammet kommer fra
Skal du ha gjester i julen eller på nyttårsaften. Tekst og foto. Franciska Munck-Johansen. Da har vi desserten som ser ikke bare ser imponerende ut, men som også er veldig enkel å lage
Perfekt til gjester. Jeg har blitt litt dårlig til å eksperimentere på kjøkkenet det siste året, men her en dag ble jeg lei av den samme "mislykka sjokoladekaka," og prøvde noe nytt når jeg skulle ha gjester på LIFEgruppe
Banan muffins alà Bolander12 st stora muffins och 12 mini till pynting. 2 dl matolja2 boxar kesam9 dl mel2 dl socker4 tsk bakpulver4 bananer2 tsk vaniljsocker5 droppar vaniljessensOvnen skall vara på 200 graderLägg bananerna i mixmastern och visp medans du finner resten av ingredienserna
Dette er klart min favoritt lavkarbo kake som fungerer like godt som kos på kvelden alene som å servere gjester i større lag, og nå som konfirmasjonssesongen er over oss er jeg ganske sikker på at den blir en slager også her
Ostekake med gelélokk i langpanne. 15. 05. 2017. Hei,. Jeg har lenge tenkt på å lage en klassisk Ostekake med gelélokk i langpanne og nå har jeg endelig testet det ut
Jeg er så vanvittig glad i hjemmebakst, og elsker å stå på kjøkkenet for å kokkelere. Liker best bakst, men har beveget meg på mat etterhvert som bloggen har vokst
"Penang Goong" er en smakfull rett fra Thailand, som har en utrolig god og spesiell smak. Smaken av scampi, curry og fersk søt thai basilikum gjor denne retten til en stjerne
Jeg foretrekker å lage små risboller slik at mine gjester i julen ikke blir forsynt av å ta en risbolle, men har plass til både 2 og 3 av det andre bakverket
Dette er en av mine favoritter, kylling i langpanne, den smaker helt fantastisk. Jeg elsker dessuten mat hvor alt skal i en panne, deilige smaker som blander seg, ingen røring og styr over kasseroller, det er bare å sette i ovnen og vente på at den kommer ut klar til servering
Foto. Little Spice Jar. I dag har jeg litt av en oppskrift til dere. Dette hvitløksbrødet smaker ikke bare helt fantastisk, det er også super enkelt å lage og det blir et flott midtpunkt i en god middag
01. 12. 2015. Hei dere. Jeg gir meg ikke med ostekaker helt enda. Den kjente, kjære ostekaken får her en nydelig julesmak ved at kjeksbunnen lages med knuste pepperkaker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.