Lam er uten tvil et bedre kjøtt. Skal du bruke lam eller sau/får i gryten. Og tradisjonen var helt sikkert at en skulle bruke de delene av sauen som ikke passet til stek, røking, kotteletter osv
-Randi Annette-. Nå vil jeg gjerne ha hjelp. 29. 11. 2016 kl. 20. 00 i. Personlig. Ingen kommentarer. Da er det like før 1 desember er her, og jeg kommer i år, som i fjor til å kjøre på med kjekke tips, rabatter og lignende på bloggen i form av en julekalender
Alt i en panne og inn i ovnen, det gir så god smak, er gøy og enkelt å lage Server gjerne med litt smørdampet Asparges ved siden av, som var planen med denne, men som ble gjenglemt på butikken
Deles opp med en skarp kniv og server gjerne med friske bær. Kan som sagt lages 1-2 dager i forveien. Innimellom så treffer man på en oppskrift som virkelig gjør kakebakerlivet verdt å leve
Server gjerne litt godt. (2-4 porsjoner ). 5-6 tørkede tomater. 7-8 cherry tomater. 1,5-2 dl Tine krem fløte. 1 -2 ss olivenolje. Ha kyllingen i en dyp panne eller i en gryte med litt smør eller olje, la surre mens du rører 2-3 minutter på middels høy varme. Tilsett 1,5 ss taco krydder rør godt og la surre 3-4 minutter mens du rører. I samme pannen/gryten (ikke vask den i mellom) har du i litt smør og tilsetter løk og paprika, la surre 3-4 minutter mens du rører jevnlig. Så tilsetter du kyllingen og grønnsakene, bland godt og la det surre 2-3 minutter. Relatert 2-4 porsjoner. 5-6 tørkede tomater. 7-8 cherry tomater. 1,5-2 dl Tine krem fløte. 1 -2 ss olivenolje
Å pakke med seg en sunn og næringsrik lunsj er viktig for humør, konsentrasjon og helse - og det er overhode ikkje vanskelig eller tidskrevande å lage til en slik lunsj heller
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.