Som valig var det Snuppelupp som spise mest av den, hun er en skikkelig rå jente - hehe. Det går litt tregt med bloggingen om dagen, og jeg har ikke helt klart å riste av meg feriemodusen
På kurset fikk vi lage blåbærpannekaker medbygg-mel, granola (oppskrift under), deilig ripssaft med anis og ovnsbakte epler og bærer med honning og sitron – nam
Stek sukkerbrødet på nederste rille i ca. Selv synes jeg kaken blir bløt nok med syltetøyet og vaniljekremen -og at det ikke er nødvendig når man bruker godt, hjemmelaget sukkerbrød
Jeg har fått masse Iherb-pakker også, så det blir mange fine tips og produktanmeldelser fremover. Nå er jeg ferdig med en eksamen som har hengt over meg, og kjenner meg mye mindre stresset
Til fyll brukte jeg to bokser Sitron Kvarg og røde bær. /skrevet i samarbeid med Atkins Norge/ Er det bare meg som allerede nå har begynt å planlegge årets 17. Stekes i ovnen på 220 grader i 12-15 minutter. Husk at du kan lagre oppskriftene mine direkte på mobilen med gratisappen bloglovin HER Hva er din favorittkake på 17
Med det jeg hadde og fant i butikken lagde jeg meg en liten “hei, nå koser jeg meg i køben”-kake. Som den matjuniken av en sunnhetsguru jeg er så tok jeg selvfølgelig med meg et par fine ingredienser i kofferten da jeg reiste til køben
I helgen lagde jeg tidenes kosefrokost som jeg tenkte å dele med dere. Jeg er ekstremt glad i frukt og bær, og synes det er noe av det beste jeg kan få servert, og hva slår vel denne frokosten da
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.