Vibeke (konditormester). Adrien (fransk testbaker). Det er alltid morro å være på prøvebakeriet. Jeg hadde vært borte fra jobb etter min første omgang med forkjølelse, og skulle innom å hilse på Vibeke og Adrien som er en av de kollegene jeg snakker mest med på jobb
Dette er en fantastisk ostekake. Den har en delig og sprø bunn laget av Oreo kjeks. Inni er det deilig myk kremost med et hint av karamell, og på toppen er det seig karamell
Jeg kom videre. Veldigveldig gøy at jeg får bake neste uke også, gleder meg allerede. Før jeg satte meg i sofaen for å se Hele Norge Baker var jeg å feiretlillebrorenminsin bursdag
Hei alle sammen. Jeg håper dere har bra på en sånn fin høstdag som denne. Idag er det cupcake kurs i Sandnes, og i morgen er det Stavanger som står på tur, og på fredag & lørdag er det Cupcake kurs i vakre Bergen
Ha så iglukosen og rør godt, dette gjør at sorbeten blirseig og ikke kornete. Denne sorbet’en er frisk og kan enten serveres som dessert, mellomrett eller venterett
Tusen takk til alle som kom innomigårtil Nordy supermarket, så utroligkoselig at så mange kom. Før jeg reiste, lagde jeg dissedeilige Fluffy Whoopiestilmin nabojenta som hadde bursdag, dem er super fluffy og perfekte til en barneselskap
I dag laget jeg hjemmelaget sjokolade for første gang, og resultatet ble faktiskimponerende godt. Smakte deilig mørk sjokolade, og så tilsatte jeg hakkede gojibær og tørkede blåbær for enda bedre smak
Tidligere denne måneden skrev Dr. Erik Hexeberg, som også er leder for Kostrefrom for bedre helse, et innleggi Dagens Medisin hvor han er kritisktil de kostholdsrådene som blirgitttildiabetikere
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.