3 dl
sukker 150 g margarin (og gjerne vita hjertegod) 2 finmoste bananer 5 dl toro kakemiks glutenfri 2 ts vaniljesukker 2 ts bakepulver 1 ts natron 8 ss melk Pisk egg og sukker hvitt (til eggedosis) Veksle på å ha i den våte og tørre til det blir godt blandet Hell røren i en smurt form, en liten langpanne, eller en stor rund form. Den er vanskelig å få gjennomstekt hvis formen er for liten, Sett den i ovnen på 200 grader i 35 minutter Og server gjerne med frukt eller krem eller begge deler:-) Eller bare som den er!
Denne blir så saftlig og god, og enda bedre på dag to etter å ha stått i kjøleskapet en dag. Miks sammen egg og sukker, ha i smeltet smør og alt det andre
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Jeg hadde ikke havremel så jeg kjørte store ogglutenfrie havregryn i mixeren. Jeg googlet litt og fant en grunnoppskrift jeg piffet opp med litt kokosmel, havregryn, nøtter og vanilje
Kjør bananer i blender og rør alt sammen. Legg inn skivet banan på bakepapir ved siden av kakeformen, disse kan ligge litt lenger og brukes til topping på kaken
Lavkarbo er stort sett alltid glutenfrittog sukkerfritt, og man bruker mye nøtter og frø. Her skal dere få et lite tips om et brød jeg har forelsket meg helt i, og som er laget på null komma niks
Glutenfritt sukkerbrød bakt på potetmel ogglutenfri fin kakemiks. Fyll kaken gjerne med vaniljekrem - bruk Freia sin kakefyll med vaniljesmak og tilsett havremelk istedet for vanlig melk hvis du har melkeallergi
Utrolig god kake som er enkel å lage - og som de fleste liker. De som har smakt den syns den er veldig god, og det er ingen som har merket forskjell på denne og den vanlige med sukker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.