og pisk godt mellom hvert egg. Tilsett eggene, ett om gangen. Eg handla meg ein kasse med norske epler og måtte sjølvsagt lage ei eplekake av nokon av dei
Legg en springform (uten bunn ) på et fat og press ut bunnen. Legg et lag med epleskiver på bunnen og smør fyllet over, så et lag med epleskiver og så fyllet igjen
Utrolig enkelt og greit. Dette er en eplekake som lages og er ferdig i løpet av 30 minutter. 125 gram glutenfritt mel (jeg brukte toro fin kakemiks)125 gram meierismør (mykt)63 gram tagatesse (søtning)1 ts bakepulver2 eggLitt kokossukker (eller annen søtning, som tagatesse)Litt kanel2 stk epler. - Kutt smøret i terninger og ha oppi bakebollen- Ha oppi mel, bakepulver og tagatesse- Bland dette sammen (enten med hendene eller i en bakemaskin)- Ha oppi eggeneog rør sammen- Ha deigen oppi en kakeform- Kutt opp eplene i båter (fjern skallet)- Legg eplebåtene i kakedeigen og dryss litt kokossukker og kanel over- Stekes i ca 15-20 minutter på 200 grader (stek gjerne litt for lite enn litt for mye, da den fort kan bli litt tørr). 125 gram glutenfritt mel (jeg brukte toro fin kakemiks). 2 egg
Jeg vil anbefale deg å finne en annen kake å lage om du ønsker den eggfri, men du kan prøve å erstatte med Arrowroot, Non-GMO Lecithin, linfrø”egg”, mos av frukt (helst eple i denne oppskriften siden det er en eplekake), Silken Tofu, eller agar/gelatin i oppskriften
Glutenfri sjokoladekake uten egg smaker fantastisk godt og er veldig sunt. Dette er kanskje verdens beste sjokoladekake, og i tillegg til å være veldig god, så er den også sunn
Ha i ett egg om gangen. Bland sammen glutenfritt mel og bakepulver. Epler fra mormor sin hage holder ikke veldig lenge, det var en fin unnskyldning for å ha eplekakeog is til dessert selv om det "bare" er onsdag
Trykk godt ned i formene med våte hender og form de gjerne litt rund i kantene. 100g linfrø100g kokende vann(Hell vannet over frøene)1 pk schar fiberbakst mørk1/2 pk schar mix b 2 ss fiberhusk4 ss pofiber1,5 ts salt2 ts bakepulver1pk tørrgjær200g frø (jeg brukte ca like mengder solsikke, sesam og quinoa)(Bland alt det tørre og tilsett)1800g kaldt vann250g oljeEventuelt 1ss honning(Ha i linfrøene og elt deigen)Fordel i 3 smurte 2l-former. Sett formene i ovnen på 50 grader og la heve til brødene akkurat når over kanten på formene. 200g frø (jeg brukte ca like mengder solsikke, sesam og quinoa)(Bland alt det tørre og tilsett)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.