Et godt tips er å bruke flere kasseroller når du skal koke opp vannet til pastaen. * Har du ikke hvitvin, kan du ta litt eplesidereddikk og blande ut med vann til du har noe som i syrlighet minner om hvitvin
Ferskpastamed saus av friske tomater, hvitløk og basilikumAv Arvid Nornes. 25 minutterDenne sausen er god om sommeren medferske, modne tomater. Ingredienser400 gr Pastafersk600 gr cherrytomater andre gode tomater kan også brukes1 fedd Hvitløk 8 ts Olivenolje Extra virgin1 liten bunt Basilikum frisk150 gr Parmigiano-Reggiano revet salt og pepper eller smakInstruksjonerKnus hvitløken og med flaten på kniven og fres den i pannen sammen med litt olivenolje og tomatene. Ha i grovhakket basilikum og resten av oljen og rør godtHa i den ferskepastaen og la den koke i 2-3minutter i sausen, ta den av varmen og ha i Parmigiano, spar noen til topping, og rør om. 400 gr Pasta
Du kan lage pastaenmed en gang – eller legg den i en pose i kjøleskapet til neste dag. Da blir den mye mer elastisk å jobbe med, men min erfaring er at smaken endrer seg ikke
Legg pasta på tallerkener, legg på laks og dryss over koriander. Jeg synes den er litt i søteste laget, men sammen med soyasaus blir det passe hot og godt
½ potte fersk koriander. I dag vil jeg begynne med å takke alle som er så greie å stikke innom bloggen min, det er ganske utrolig at det har blitt så mange lesere
Kok opp vann til pasta og del grønnsaker. Smak til med salt og pepper. 400g kyllingkjøttdeig1/2 boks mager kesam1 boks tine kremost naturell1dl lettmelk 1/2 rød paprikaen neve sukkererter2 champinjonger4 sjalottløk pinjekjerneren liten neve frisk basilikumsalt&pepperShär pasta Fremgangsmåte
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.