Glutenfri focaccia
Glutenfri matblogg
Glutenfri matblogg
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 50 blå gjær (jeg bruker tørrgjær)
  • 6 dl lettmelk
  • 1 1/2 ts salt (himalayasalt)
  • 1/2 dl olivenolje
  • 3 ts tørket rosmarin
  • 900 gr fin semper
  • Om du ikke skal lage glutenfritt, erstatter du semper med 4 dl durumhvetemel og 9-10 dl hvetemel.
  • Varm melken til 37-38 gr Bland alle ingrediensene i en bolle og elt for hånd, eller bruk kjekkenmaskin, det synest jeg er det beste.
  • Om deigen blir veldig løs, har du litt mer mel i, MEN deigen skal være ganske klissete. Med for mye mel i glutenfri bakst blir resultatet ofte tørt.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.